Top

Was service

Paardendekens reinigen doen wij zeer zorgvuldig in professionele wasmachines. Zo worden de paardendekens reeds van te voren zo goed mogelijk onthaard. Droging na het reinigen gebeurt geheel op natuurlijk wijze. Hierdoor blijven de paardendekens lekker fris ruiken en zullen niet krimpen. Na het droogproces worden de paardendekens nogmaals grondig nagekeken en worden ze per stuk verpakt zodat u ze weer op kunt halen of wij sturen ze naar u op.  In de drukke periodes duurt het 3 weken voor u uw dekens weer terug krijgt.

Ophaal en breng service, vanaf 20 tot 25 dekens halen wij de dekens ook bij u op

 

Prijzen ​paardendekens wassen

Winter deken € 13,50  
Zweet deken € 12,50  
Vliegen deken € 12,50  
     
Westernpad € 8,00  
Sjabrak € 4,00  
Honden deken klein € 4,50  
Honden deken groot € 10,00  
     
Impregneren € 4,00  


 

Waarom paardendekens regelmatig wassen?

  • Om de kwaliteit van de paardendeken te bewaren. Urine en plekken van uitwerpselen kunnen permanente vlekken veroorzaken en verzwakken de kwaliteit en de paardendeken, waardoor deze gemakkelijker zal scheuren.
  • Om de isolerende en ademende werking van de paardendeken te behouden.
  • Om de gezondheid van je paard te garanderen. Vuile en smerige paardendekens kunnen een broedplaats zijn voor schimmels, bacteriën, parasieten en luizen. Deze kunnen huidirritatie en infecties veroorzaken, de paardendeken staat immers in direct contact met je zo geliefde paard.