Top

Stapmolen paardendeken

Stapmolen paardendeken of trainingsdeken.


Deze handige training paardendeken kunt u gebruiken in de stapmolen. De paarden blijven warm op de plekken waar het moet en door de uitsparing voor bij de boeg zal het paard de ultieme bewegingsvrijheid hebben en zeker geen schuurplekken krijgen.

De beste oplossing voor in de trainingsmolen of stapmolen is de stapmolendeken van Dutch Horse Rug. Door de perfecte vorm en de optimale schoudervrijheid zal u paard met plezier in uw stapmolen lopen. Door de dubbele stevige kruissingels zal de stapmolendeken perfect op uw paard blijven liggen.

 

Gemaakt van supersterk waterdicht nylon vulling van 100 gram fyberfill en een katoenen voering.

 

Alle voordelen op een rij:

  • Buitenmateriaal Waterproof Nylon
  • Optimale schoudervrijheid
  • Dubbele kruissingels
  • Enkele borstsluiting
  • Vulling fyberfill 100 gram
  • Voering katoen

De paardendekens zijn met geen enkele andere paardendekens op de markt te vergelijken door hun perfecte pasvorm. Al onze paardendekens worden in eigen atelier in Siebengewald vervaardigd. Hierdoor kunnen wij uw paardendekens naar uw wensen aanpassen zonder een lange levertijd. 


Ook zijn wij het aangewezen adres voor het wassen en repareren van alle soorten en merken paardendekens, meestal kunnen wij dit in de kleur van de originele paardendeken maar u krijgt altijd een goede functionele paardendeken die weer een tijd mee kan. Kijk hiervoor op onze site voor meer informatie

 

 

Stapmolen deken nylon
Nieuw

Stapmolen deken nylon

€ 55,00
(niet meer leverbaar)