Top

Over Dutch Horse Rug

Dutch Horse Rug paardendekens staan bekend om hun perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid.
Schuurplekken behoren nu tot de verleden tijd. Daarbij is de prijs kwaliteit verhouding uitstekend.
Dutch Horse Rug heeft, door het grote assortiment , voor ieder paard en jaargetijde de juiste deken.
Dit varieert  van zeer dunne zomerdekens tot warme 450 gram outdoor deken de paardendekens voor extreem koude dagen. Ook maken we nog onze beproefde staldekens in diverse diktes en van show- tot mendekens  met Dutch Horse Rug heeft u altijd de juiste paardendeken in uw bezit.
Dutch Horse Rug in Siebengewald is vroeger begonnen door diverse overnames met de échte oude vertrouwde canvas paardendekens van HYPO Sport en Lamers, maar wij hebben niet stil gezeten en onze paardendekens verder ontwikkeld waar andere in nostalgie zijn blijven hangen.
Wij hebben nu een 1200 deniers nylon stof gevonden die sterker is als canvas waterdicht en ademend. Groot voordeel hierbij is dat de dekens zeer licht zijn geworden ten opzichte van de vaak zware canvas dekens

   

Dutch Horse Rug is een familiebedrijf van familie Deckers uit Siebengewald, dat gespecialiseerd is in het maken van paardendekens. Wij leveren paardendekens o.a. voor hengstenhouderij, fokstallen, maneges, de professionele ruiter maar ook voor de veeleisende liefhebber. Alle dekens worden in ons eigen atelier gemaakt in opdracht van de klant. Door jarenlange ervaring, contact met gebruikers/collega’s en deze persoonlijke aandacht voor uw wensen zijn we in staat om een kwalitatief hoogstaand product leveren.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
@